Forum S.W

Forum sojuszu Space War

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2009-01-27 17:13:17

Morderca

Radny

Punktów :   

Regulamin sojuszu !!!

Witam kolegów wpadliśmy na pomysł aby utworzyć REGULAMIN SOJUSZU( nie bedzie trzeba wszyskiego każdemu z osobna mówić tylko podamy link do REGULAMINU ) w związku z tym proszę o propozycje na na punkty które będą obowiązywać wszystkich sojuszników !!!

1.Rejestracja na FORUM S.W.

#2 2009-01-27 17:45:43

Lukasz2

Radny

8987737
Call me!
Punktów :   

Re: Regulamin sojuszu !!!

2.Gracz bez urlopu nieaktywny przez 30 dni zostaje usunięty
3.Każdy członek Sojuszu może liczyć na pomoc pozostałych członków Sojuszu w zakresie militarnym i handlowym.
4.Każdy członek Sojuszu ma prawo do wyrażania swojej opinii i zajmowania swojego stanowiska na forum Sojuszu.
5.Ma czynne i bierne prawo do brania udziału w wszelkich wyborach.

#3 2009-01-27 18:51:18

Sir_Drake

Radny

Punktów :   

nieaktywnosc przez 10 dni bez podania powodow itp karana jest ostrzezeniem a przez 20 dni usunieciem z soju

#4 2009-01-27 19:43:54

Lukasz2

Radny

8987737
Call me!
Punktów :   

Obowiązki członków sojuszu [S.W].

1. Każdy członek sojuszu, jest zobowiązany do rejestracji na forum (pod takim samym nickiem jak na ogame) i akceptacji regulaminu sojuszu w ciągu 3 dni od przyjęcia.

2. Każdy członek sojuszu zobowiązuje się do aktywnego udziału na forum (zgodnie z jego regulaminem), poprzez obowiązkowe branie udziału w ankietach oraz zamieszczenie przynajmniej jednego posta w ciągu tygodnia.

3. W przypadku nieaktywności na koncie powyżej 3 dni należy aktywować urlop.

4. Każdy urlop powinien być wpisany na forum w dziale "Członkowie". Po powrocie z urlopu należy w ciągu doby usunąć post.

5. Każdy z członków sojuszu posiadający księżyce i magazyny rakiet jest zobowiązany do wpisania koordynatów i ich zasięgu na forum w dziale "Księżyce".

6. Handel w sojuszu odbywa się tylko i wyłącznie na forum.

7. Zabrania się wszystkim użytkownikom, z wyjątkiem Administratora i Moderatora, pisania wiadomości do sojuszu na kanale otwartym w grze, nie mającego charakteru pilnego. Jako pilne wiadomości postrzega się: "Atakuje mnie ...", "Proszę o wysłanie sondy, ...".

8. Każdy z członków sojuszu jest zobowiązany do przestrzegania paktów sojuszu, zawartych z innymi sojuszami.

9. W przypadku przejęcia konta przez nową osobę, należy poinformować o tym cały sojusz oraz dokonać przedstawienia swojej osoby na forum.

10. W razie zmiany nicka fakt ten należy zgłosić sojuszowi.

11. Surowo zabrania się straszenia innych sojuszy jak i pojedynczych graczy. Podczas pisania do osoby z poza sojuszu weź pod uwagę że swoimi wypowiedziami reprezentujesz sojusz.

12. Pamiętaj o zachowaniu spokoju i kultury słowa bez względu na rodzaj prowadzonej rozmowy.

13. Każdy zobowiązuje przestrzegać się dodatkowe rozporządzenia Rady, ogłaszane na forum. Informacje o wejściu w życie nowego rozporządzenia będą ogłaszane na kanale otwartym w grze.

taki pomysł ukradziony od  innego sojusz  z 45uni

#5 2009-01-27 19:45:01

Morderca

Radny

Punktów :   

Sir_Drake napisał:

nieaktywnosc przez 10 dni bez podania powodow itp karana jest ostrzezeniem a przez 20 dni usunieciem z soju

ZGADZAM SIĘ

#6 2009-01-27 20:01:55

Lukasz2

Radny

8987737
Call me!
Punktów :   

czyli  jeden 2 punkty mamy
1.Rejestracja na FORUM S.W.
2.nieaktywność przez 10 dni bez podania powodów itp karana jest ostrzeżeniem a przez 20 dni osunięciem z sojuszu

#7 2009-01-27 22:54:20

Historion

Gość

Lukasz2 napisał:

Obowiązki członków sojuszu [S.W].

5. Każdy z członków sojuszu posiadający księżyce i magazyny rakiet jest zobowiązany do wpisania koordynatów i ich zasięgu na forum w dziale "Księżyce".

Precyzji brak xD Księżyc nie ma zasięgu. Jedynie falanga na nim się znajdująca.

6. Handel w sojuszu odbywa się tylko i wyłącznie na forum.

Pomysł wrak. Aktywność na forum, jak wiem z doświadczenia jest średnia lub niska.

7. Zabrania się wszystkim użytkownikom, z wyjątkiem Administratora i Moderatora, pisania wiadomości do sojuszu na kanale otwartym w grze, nie mającego charakteru pilnego. Jako pilne wiadomości postrzega się: "Atakuje mnie ...", "Proszę o wysłanie sondy, ...".

Heh, podkopywanie sojuszu i łączności między graczami. Spam jest najszybszą drogą komunikacji.

8. Każdy z członków sojuszu jest zobowiązany do przestrzegania paktów sojuszu, zawartych z innymi sojuszami.

Z doświadczenia wiem, że 99% paktów nie ma sensu i nikomu nie daje żadnej korzyści.

#8 2009-01-28 14:10:46

Lukasz2

Radny

8987737
Call me!
Punktów :   

ale  na przyszłość

#9 2009-01-28 14:19:37

Morderca

Radny

Punktów :   

Historion
Tyle masz do powiedzenia to zaproponuj coś!!!!!!!!!!!!!!

#10 2009-01-28 17:30:22

haszbar

Gość

Ja proponuje usunąć tą punktacje. Moim zdaniem powinny być przyznawane rangi za zasługi, tzn pomoc, współpraca itd. Ogólnie wydaje mi się, że ta punktacja jest troszkę zbędna, ale może to tylko moje odczucie?

#11 2009-01-29 12:14:53

Historion

Gość

Morderca napisał:

Historion
Tyle masz do powiedzenia to zaproponuj coś!!!!!!!!!!!!!!

Słuchaj gościu, mam Cię już serdecznie dość. Reprezentujesz sobą zero kultury! I strasznie niski poziom!

Prawda, zadomowiłem się już w sojuszu i jestem zadowolony, że dołączyłem, ale Ciebie mam już serdecznie dość. Skończ przeklinać i kończyć każde zdanie wykrzyknikami. Jak nie umiesz panować nad swoimi nerwami, tudzież emocjami, pójdź do psychiatry. A widzę, że nie umiesz...

A teraz wracając bardziej do tematu.
1. Jestem przeciwny regulaminowi. Moim zdaniem jest on całkowicie zbędny. W żadnym sojuszu, w którym byłem, nie było regulaminu i nikomu to nie przeszkadzało.
2. Jak już ma być to niech ma ręce i nogi. Zwracam się znów do Mordercy: Jeżeli nie podoba Ci się i nie umiesz godnie przyjąć mojej/kogoś krytyki, nie pisz/mów nic. Moim wkładem do tego regulaminu (skoro się tak uparliście) jest właśnie ta spokojna i konstruktywna krytyka, która nikomu się podobać nie musi.

#12 2009-01-29 14:34:11

Lukasz2

Radny

8987737
Call me!
Punktów :   

Historion daj spokój   nie złość  się  bo  się pokłócicie

#13 2009-01-29 20:29:53

Morderca

Radny

Punktów :   

Historion
Chciałem pogadać spokojnie i z kultura ale to było przed przeczytaniem tego Twojego pierdo... Tera mówie tak jeżeli jeszcze raz otrzymam od Ciebie taką uwagę na kanale otwartym to Cię wypierdolę z miejsca bez żadnego tłumaczenia ani rozmów bo to już taka druga i zapewniam ostatnia uwaga w tym sojuszu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#14 2009-01-29 20:59:59

Historion

Gość

Słuchaj, jak coś Ci nie pasuje to możesz mnie wywalić chociażby i teraz. Tęsknił za Tobą nie będę. Koniec Offtop'a. Pisz co chcesz, ja postaram się nie reagować.

Dobra, jestem wredny, złośliwy i nawet chamski czasem i teraz też nie wytrzymałem.

Skoro jesteś taki nieomylny to przepraszam. Drogi Nero, wybacz mi uniżonemu słudze Twemu, iż odważyłem się napisać takie głupoty. Proponuję Ci, żebyś ustalił regulamin, o Wielki! My małe robaczki nie wymyślimy nic, co można porównywać do tego, co stworzysz Ty.

Teraz już możesz mnie wywalić xD

#15 2009-01-29 21:05:33

Morderca

Radny

Punktów :   

a wiec DOWIDZENA

Stopka forum

RSS